Kære Tour Frivillig,

På vegne af det store nationale event er vi så glade for at du har meldt dig som frivillig! Tusind tak!

Det bliver den VILDESTE fest, når Tour de France 1-3 juli 2022 kører igennem Danmark. Den 2. juli er ruten Roskilde-Nyborg og det tager feltet lige igennem vores smukke egn - du har nu tilmeldt dig som frivillig til den 2. juli.

På dagen har vi brug for 2 typer frivillige. Du kan enten blive TOUR DE FRANCE OFFICIAL eller du kan blive FORENINGSFRIVILLIG.

Foreningsfrivillig:

Hvis du er tilmeldt via din forening (der er lige nu aftale med VK Vestsjælland, Spejderne, Sct. Georges gildet i Korsør, Solskinsmotion og Slagelse Y- Mens club), er du nu tilmeldt dig som Foreningsfrivillig, hvor din opgave er som publikumsguide og hjælper med at løfte opgaver inden for trafikvagter, parkering, information og service. For dette arbejde honoreres din forening efterfølgende 500 kr. pr. vagt. Du skal forvente at være på vagt i tidsrummet 7-18 - varierer efter vagt.

Tour de France Official:

Hvis du er tilmeldt som individuel frivillig, har du nu tilmeldt dig om Tour de France Official (TO). Du har på dagen en vagt direkte på ruten, hvor du skal være med til at sikre at løbet kommer godt igennem på ruten. Du skal forvente at være på arbejde i tidsrummet ca. 10-18 (kan være mere) og du får en unik tøjpakke som tak for din deltagelse. Hvis du er Tour de France Official, videregiver vi dine oplysninger til Grand Dèpart CPH. i  marts 2022, som herefter har dialogen med dig og koordinere nærmere.

Som frivillig - uanset type - er der udbudt førstehjælpskurser, som afsættes efter først til mølle. Det er valgfrit om man ønsker at deltage, men vi opfordre til det. kurserne afholdes i marts og april. link via slagelse.tourfrivillig.dk, hvor du netop har oprettet dig som bruger.

Den 8. juni indbyder Grand Dèpart til informationsmøde fra 1930-2100 i Slagelse Kommune. Nærmere placering følger.

Via systemet, vil vi fra maj måned begynde at fordele vagter (foreningsfrivillige).

Hvis du oplever problemer med din tilmelding, er du velkommen til at ringe til 29124203 for hjælp.

Vi ses der ude og tusind tak igen,

venligst

Tour Teamet

/ Projektchef, Puk Kirkeskov Hvistendal 


Indtast venligst dine oplysninger

Indtast en unikt kodeord til din konto, mindst 6 tegn langt.
[Valgfrit] Indsend dit profilfoto
Indtast venligst dit postnummer

Valgfrit - Afkryds hvis du har gyldigt kørekort til personbil (B)
Vælg venligst hvilken størrelse T-shirt du bruger
Hvis du er medlem af en forening kan du angive den her.

afkryds kun, hvis du har den officielle uddannelse